16 Ağustos 2011 Salı

Şefkat Tepe Halkla Buluşuyor


Çekimleri Konya'nın Seydişehir ilçesinde çevresindeki köylerde çekilen Samanyolu Televizyonu'nun yeni dizilerinden Şefkat Tepe'nin komutan oyuncuları Seydişehir'i ziyaret etti.

Erhan Baytimur'un yönettiği, Mert Kılıç, Aslıhan Güner, Sabri Özmener, Ertuğrul Şakar, Hüseyin Erkanlı, Serkan Bilgili ve M. Korhan Fırat'ın rol aldığı Şefkat Tepe'nin komutan oyuncuları Seydişehir i ziyaret etti. Özel Seyfettin Dokumacı İlköğretim Okulu'nun davetlisi olarak ilçeye gelen Serdar üsteğmen rolünde oynayan Mert Kılıç ve Şahin astsubay rolünde oynayan Ertuğrul Şakar okulun öğrencileri ile sohbet etti.


Okul öğrencilerinin büyük ilgi gösterdiği oyuncular Şiir yarışmasının birincilerine ödüllerini verdiler. Öğrencilerin sorularını cevapladılar ve İmza dağıttı.
Dokumacı Koleji Müdürü Tacettin Akgül ve Seydişehir'in yatırımcı işadamlarından Tınaztepe tesislerinin sahibi Mustafa Çelmeli refakatinde ilçe Kaymakamı Kemal İnan'ı makamında ziyaret eden oyuncular görüş alışverişinde bulundu. Oyuncular Konya' nın ilçelerinin çektikleri dizinin konseptine çok uygun alanları içerisinde barındırdığını söyleyerek özellikle çekim yaptıkları alanın Saraycık köyü ve Ufacık köyü kef boğazı olduğunu ve bölge halkının da kendilerine her türlü desteği verdiklerini bundan dolayı da bölge halkına teşekkür ettiklerini dile getirdi.



İlçe Kaymakamı Kemal İnan çekimlerin Seydişehir bölgesinde yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Bu tür diziler çekimlerinin yapıldığı bölgenin tanıtımına büyük katkı sağlamakta. Sizleri tebrik ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum." dedi.
Previous Post
Next Post

post written by:

0 yorum: