25 Ekim 2009 Pazar

Kollama’nın Kamera Arkası da Kana Boyandı!


Kollama dizisinin istikrarlı ve dik duruşu ile dikkatleri çeken Pikeas karakteri Hüseyin Köroğlu ile setten ayrılıp, dublaj için yola çıktığında karşılaşıyoruz. Sette vakit nasıl geçiyor çalışmalar nasıl diye sorduğumuz da “ Set oldukça hareketli, hatta rol arkadaşımız Ömer Genç ( Gölge) geçen gazetelerde okumuşsunuzdur ciddi bir kaza geçirdi. Kolu sargılı tekrar sete geldiğinde gene bir düşüş yaşadı.

Allah korudu diye düşünüyorum yoksa çok ciddi sakatlanacaktı” diyerek set çalışmalarının aksiyon arttığı için zorlaştığını belirtti. Set ekibinden aldığımız bir habere göre yönetmen yardımcısı da çekim esnasında neredeyse denize yuvarlanacakken son anda diğer elemanların hızlı davranmasıyla düşmekten kurtulmuş..Ayrıca bugün Memduh karakteri ile tanıdığımız Ertan Kılıç rol gereği arabanın camını kırarken dört parmağını keserek kan içinde kaldı. Sezona oldukça hareketli giren Kollama ekran önünde olduğu kadar kamera arkasında da hareketli anlar yaşıyor.
Previous Post
Next Post

post written by:

1 yorum:

Adsız dedi ki...

» Seni ne kadar sevdiğimi öğrenmek istersen vur kır kalbimi kalbimden akan kan yazacaktır ismini o zaman anlarsın sana olan sevgimi..

yğide